Assessorament personalitzat

Ens centrem a resoldre les seves necessitats.
Assessorament personalitzat

Què ens fa diferents?

A Creand estem especialitzats en assessorament i gestió de patrimonis i disposem d'importants mitjans i recursos dedicats per poder oferir-li el millor servei financer amb arquitectura oberta, qualitat i costos adequats.

Ens diferenciem així d’altres tipus d’entitats, com ara bancs retail amb unitats de banca privada, bancs internacionals especialitzats o entitats d’assessorament que, per la seva essència, poden veure condicionada la qualitat del seu servei, ja sigui per una baixa individualització, conflicte d’interessos, els costos elevats o la limitació de recursos per dimensió.

Els nostres clients són únics i el nostre servei també ho és. Combinant els recursos i les capacitats d’una entitat amb presència internacional, aconseguim acostar-nos a l’ideal de servei flexible, creatiu i individualitzat.

Establim amb els nostres clients una relació de confiança, d’interessos i beneficis compartits, i cocreem solucions conjuntament.

A Creand donem un servei de banca privada d’arquitectura oberta que ofereix solucions internacionals, especialitzades i flexibles.

adobe stock

El nostre model de gestió

Prioritzem la preservació i la protecció del patrimoni.

Basem el nostre model en inversions en negocis rendibles i sostenibles, busquem l’estabilitat a curt termini i la rendibilitat a llarg termini.

Personalització

Gestionem el patrimoni dels nostres clients basant-nos en la identificació de les seves necessitats des del punt de vista financer, legal i fiscal.

Flexibles

Apliquem una filosofia en la gestió de les inversions per fer-les flexibles davant entorns de mercat complexos i canviants.

Atenció multidisciplinària

L’enfocament integral del patrimoni és possible gràcies a les reunions del client amb el banquer, implicant un equip d’especialistes i oferint una atenció multidisciplinària.

Enfocament integral del patrimoni

Amb l’objectiu de preservar el patrimoni a llarg termini, contemplem aspectes com la successió, el negoci, la fiscalitat, el patrimoni immobiliari, el patrimoni financer, les assegurances i els passius.

Persones i necessitats úniques

Una solució per a cada client.

Family Office

Entenem l’essència de cada grup familiar per conèixer-ne l’abast i atendre els seus objectius financers.

Inversors particulars

Oferim un servei financer d’alt nivell que li permetrà assolir els seus reptes vitals i financers.

Fundacions i institucions

Col·laborem per assolir els seus objectius socials i fundacionals des de l’àmbit financer.

Inversors institucionals i acords de col·laboració

Proporcionem serveis a mida a altres entitats i establim relacions amb partners: Agents, EAFI, AVS i SGIIC.

Assessors i gestors, principis clau

Entendre el nostre client és la nostra prioritat.

Globals i objectius

Oferim solucions globals des d’una perspectiva d’arquitectura oberta guiada. Presentem les millors alternatives del mercat, siguin pròpies o de tercers.

Especialistes i Especialitzats

Comptem amb especialistes en mercats financers, operacions corporatives, planificació patrimonial, gestió immobiliària, etc., que aporten el seu coneixement i un important valor en l’execució de l’estratègia global sobre el patrimoni.

Atenció personalitzada

Oferim assessorament especialitzat, a la mida de les necessitats de cada client i amb un nombre òptim de clients per assessor que garanteixen la qualitat del servei.

Internacionals

La nostra presència internacional ens permet disposar d’alternatives d’inversió més diverses i equips experts en diverses jurisdiccions per oferir un servei boutique i custodiar el seu patrimoni a les empreses del Grup.

Acords Estratègics

Aliances amb reconegudes firmes internacionals per a solucions d’inversió i anàlisi. Aliances amb Agents, EAFI, Agències de Valors i SGIIC.

Rendibilitat i Protecció

Escoltem al nostre client i equilibrem la rendibilitat amb els riscos assumits: estabilitat a curt termini i rendibilitat a llarg termini.

Filosofia i mètode d'inversió

Gestionem el patrimoni dels nostres clients en funció de les seves necessitats.

Renda fixa

Busquem una rendibilitat atractiva a cada moment del cicle amb un control exhaustiu dels riscos.

Selecció de fons

Detectem els fons més idonis per a cada categoria i que aportin un autèntic valor diferencial.

Renda variable

El nostre objectiu són les rendibilitats atractives a llarg termini.

Productes alternatius i Private Equity

Treballem la diversificació de carteres amb actius amb menor correlació amb els mercats financers associant-nos amb els millors gestors de fons de capital risc.

Productes estructurats

Ens basem en la diversificació, protecció i rendibilitat addicional.