Family Office

Entenem l’essència de cada grup familiar per conèixer l’abast i atendre els seus objectius financers.

Inversors particulars

Oferim un servei financer d’alt nivell que us permetrà assolir els vostres reptes vitals i financers.

Fundacions i institucions

Col·laborem per assolir els vostres objectius socials i fundacionals des de l’àmbit financer.

Inversors institucionals i acords de col·laboració

Prestem serveis personalitzats a altres entitats i establim relacions amb col·laboradors com agents, EAFI, AV i SGIIC.

Centrats en el client

bitmap@3x

Entendre el nostre client és la nostra prioritat

Ens anticipem a les seves expectatives

Els nostres clients són únics i el nostre servei també ho és. En combinar els recursos i les capacitats d’una gran entitat amb presència internacional, aconseguim acostar-nos a l’ideal de servei flexible, creatiu i individualitzat.

adobe stock

Model de gestió

Som assessors i gestors

Capacitats, recursos i una arquitectura oberta són les bases que ens permeten oferir-li un servei amb alts estàndards de qualitat.

bitmap@3x 1

Solucions personalitzades

Una solució per a cada client

Conegui els nostres nivells de servei per adaptar-nos de la millor manera possible a les seves expectatives i cobrir les seves necessitats.

Actualitat i Research

Li apropem el valor del coneixement i les reflexions del nostre equip expert.

Creand_W_M_(1)
26 de Febrer 2024

Creand Asset Management llança Creand Select Private Equity, el seu primer fons de fons de capital risc a Espanya

La filosofia d’inversió d’aquest fons dona accés a productes nínxol de gestores boutique, en un univers geogràfic global i amb una gran part del pes als EUA i Europa.

Creand_W_M_(35)
26 de Febrer 2024

Radiografia de les family offices a Espanya

Quines són les preferències de les grans empreses familiars; quines són les claus per entendre la millor estratègia d’assignació d’actius; com es poden diferenciar i aportar valor afegit al servei, i com cal afrontar el repte del relleu generacional.

Foto_Sergio_Muñoz
26 de Febrer 2024

L’oportunitat dels mercats privats en un entorn de tipus elevats

Els mercats privats cada vegada estan agafant més força en totes les converses amb inversors. Article se Sergio Muñoz, responsable d’Actius Alternatius a Creand AM.

David_Rodriguez_(3)
16 de Gener 2024

MiFID III, compte enrere, oportunitats i nous reptes

“La clau és invertir en els millors professionals i en la tecnologia més avançada”. Article de David Rodríguez, director de Compliment Normatiu de Creand Wealth Management, publicat a Funds Society.

Parlem?

Faci la petició o suggeriment i li contactarem en breu.

La informació proporcionada serà de caràcter confidencial.

L’entitat, com a responsable del tractament, realitzarà el tractament de les vostres dades per a la gestió de la sol·licitud, la gestió integral de les vostres dades amb les entitats del Grup Creand i l’enviament de les ofertes i comunicacions comercials que poguessin ser del vostre interès, amb el vostre consentiment, per la qual cosa necessitarem realitzar comunicacions a altres entitats del Grup Creand, així com efectuar transferències internacionals.

Podreu exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat, tal com està detallat a la informació addicional de protecció de dades.

L’entitat, com a responsable del tractament, realitzarà el tractament de les vostres dades per a la gestió de la sol·licitud, la gestió integral de les vostres dades amb les entitats del Grup Crèdit Andorrà i l’enviament de les ofertes i comunicacions comercials que poguessin ser del vostre interès, amb el vostre consentiment, per la qual cosa necessitarem realitzar comunicacions a altres entitats del Grup Crèdit Andorrà, així com efectuar transferències internacionals.

Podreu exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat, tal com està detallat a la informació addicional de protecció de dades.