Family Office

Entenem l’essència de cada grup familiar per conèixer l’abast i atendre els seus objectius financers.

Inversors particulars

Oferim un servei financer d’alt nivell que us permetrà assolir els vostres reptes vitals i financers.

Fundacions i institucions

Col·laborem per assolir els vostres objectius socials i fundacionals des de l’àmbit financer.

Inversors institucionals i acords de col·laboració

Prestem serveis personalitzats a altres entitats i establim relacions amb col·laboradors com agents, EAFI, AV i SGIIC.

Centrats en el client

bitmap@3x

Entendre el nostre client és la nostra prioritat

Ens anticipem a les seves expectatives

Els nostres clients són únics i el nostre servei també ho és. En combinar els recursos i les capacitats d’una gran entitat amb presència internacional, aconseguim acostar-nos a l’ideal de servei flexible, creatiu i individualitzat.

adobe stock

Model de gestió

Som assessors i gestors

Capacitats, recursos i una arquitectura oberta són les bases que ens permeten oferir-li un servei amb alts estàndards de qualitat.

bitmap@3x 1

Solucions personalitzades

Una solució per a cada client

Conegui els nostres nivells de servei per adaptar-nos de la millor manera possible a les seves expectatives i cobrir les seves necessitats.

Actualitat i Research

Li apropem el valor del coneixement i les reflexions del nostre equip expert.

Nueva oficina Creand WM_3
23 de maig 2024

Creand WM estrena nova oficina a l’edifici Diagonal 532 de Barcelona

Les noves instal·lacions són més àmplies i responen al creixement experimentat en els últims anys i a l’aposta estratègica de continuar ampliant el negoci.

_DSC0529
6 de Maig 2024

Creand Wealth Management creix un 21% el 2023

Creand Wealth Management va tancar l’exercici 2023 amb un increment del 21% en el volum de negoci, fins a assolir els 4.153 milions d’euros. Al llarg de l’any passat, l’entitat va aconseguir afermar els beneficis, que es van situar en 465.000 euros, un 7% més.
Esther del Rincón 2
10 d'Abril 2024

La tecnologia al servei de la banca privada

La banca està immersa en un punt crucial d’evolució. Les tendències tecnològiques estan redefinint la manera com els bancs operen i es relacionen amb els clients.
Foto Silvia García - Con logo
6 de Maig 2024

Com ens podem beneficiar de les megatendències a través de la inversió temàtica

L’univers de les megatendències és molt ampli i podem dir, sense cap dubte, que durant el 2023 i aquests mesos del 2024 s’ha vist sacsejat per una temàtica en concret. Es tracta de la intel·ligència artificial (IA).

Parlem?

Faci la petició o suggeriment i li contactarem en breu.

La informació proporcionada serà de caràcter confidencial.

L’entitat, com a responsable del tractament, realitzarà el tractament de les vostres dades per a la gestió de la sol·licitud, la gestió integral de les vostres dades amb les entitats del Grup Creand i l’enviament de les ofertes i comunicacions comercials que poguessin ser del vostre interès, amb el vostre consentiment, per la qual cosa necessitarem realitzar comunicacions a altres entitats del Grup Creand, així com efectuar transferències internacionals.

Podreu exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat, tal com està detallat a la informació addicional de protecció de dades.

L’entitat, com a responsable del tractament, realitzarà el tractament de les vostres dades per a la gestió de la sol·licitud, la gestió integral de les vostres dades amb les entitats del Grup Crèdit Andorrà i l’enviament de les ofertes i comunicacions comercials que poguessin ser del vostre interès, amb el vostre consentiment, per la qual cosa necessitarem realitzar comunicacions a altres entitats del Grup Crèdit Andorrà, així com efectuar transferències internacionals.

Podreu exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat, tal com està detallat a la informació addicional de protecció de dades.